Είμαι 61 ετών και έβγαινα πάντα με άντρες 20 χρόνια μικρότερους

Πολλές γυναίκες στην ηλικία μου εκεί έξω βγαίνουν με μικρότερους άντρες, δεν πίστευα όμως ποτέ ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι και για’ μένα.

Καθόμουν σε μια γαμήλια δεξίωση γάμου μόνη μου, όταν η ζωή μου θα άλλαζε για πάντα. Μόλις είχα χωρίσει από μια σχέση 10 ετών με έναν άντρα ο οποίος ήταν συνομήλικος μου και βγαίναμε από όταν ήμασταν στο Λύκειο. Ήταν ελκυστικός, έξυπνος και τον είχα ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή. Δεν υπήρχε όμως χημεία και ένιωθα ότι μας έδενε το σεξ. Απορώ πως έμεινα μαζί του τόσο καιρό.

Μέχρι που ένας τύπος στη δεξίωση μου ζητούσε επίμονα, να χορέψουμε. Η νύφη ήταν φίλη μου και ήμουν 36 εκείνη την περίοδο. Εκείνος ήταν 22 ετών, μόλις είχε τελειώσει τη σχολή του και ήταν συγγενής του γαμπρού.

Στην αρχή ένιωσα ότι με λυπόταν, γιατί καθόμουν μόνη με τις άλλες μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά συνέχισε να χορεύει μαζί μου. Κατά τη διάρκεια ενός μπλούζ, κοιταχτήκαμε στα μάτια, πήρε τα χέρια μου στα δικά του και μου είπε το εξής, «Δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά, μην ανησυχείς ξέρω να χορεύω και θα σου δείξω πως να το κάνεις σωστά». Ανατρίχιασα και ένιωσα ότι ήμουν ξανά 14 ετών.

Είχα τρομοκρατηθεί, ένιωθα μπερδεμένη και έξω από τα νερά μου. Κοιμόμουν όρθια σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου και ο συγκεκριμένος με είχε ξυπνήσει απότομα.

Όπως και άλλες μεγαλύτερες γυναίκες που κάνουν σχέση με μικρότερους άντρες, δεν το είδα να έρχεται. Η κοινωνία το θεωρεί ανήθικο, αλλά άφησα τον εαυτό μου να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση μαζί του, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα ένιωθα ποτέ ξανά τόσο ζωντανή. Θα πλήρωνα όποιο τίμημα και αν χρειαζόταν.

Έτσι και έγινε. Η νύφη έγινε έξαλλη όταν έμαθε ότι είχα κάνει σχέση με έναν από τους συγγενείς του συζύγου της και η οικογένεια της κατέκρινε τη διαφορά ηλικίας. Με απείλησε και μου είπε ότι θα με ξεμπρόστιαζε παντού. Επίσης είπε πάρα πολλά ψέματα και ιστορίες για να προσπαθήσει να μας χωρίσει. Μου είπε ότι εκείνος παντρευόταν και ότι δεν ήθελε να με ξαναδεί, ενώ σε εκείνον είπε ότι τα είχα με ένα μαφιόζο, ο οποίος τον έψαχνε για τον σκοτώσει. Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια. Βγαίναμε για ένα μήνα περίπου, αλλά στο τέλος ένιωθα τόσες ενοχές που τον χώρισα.

Η εμπειρία όμως της σχέσης με ένα νεότερο άντρα με άλλαξε για πάντα. Μετά το χωρισμό, έκανα σχέση με έναν άντρα, 16 χρόνια μικρότερο μου.

Βγαίναμε για 2 χρόνια, ήταν υπέροχος, αλλά κατάλαβα ότι ήταν ανώριμος. Έμενε στο σπίτι των γονιών του και στο δικό μου και σκέφτηκα ότι αν τον έδιωχνα, ίσως να καταλάβαινε ότι θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του.

Για τους επόμενους 6 μήνες, προσπάθησα να βγώ με κάποιους στην ηλικία μου. Μέχρι που γνώρισα κάποιον από το γυμναστήριο. Για ένα χρόνο του έδινα συμβουλές για τις κοπέλες με τις οποίες έβγαινε και κάναμε τεράστιες συζητήσεις πάνω στην ψυχολογία. Θεωρούσα τον εαυτό μου μέντορα του και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα με ερωτευόταν. Μια μέρα μου είπε ότι με αγαπά και πως δεν το είχε ξαναπεί ποτέ, σε άλλη γυναίκα. Είχα συγκινηθεί τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να του απαντήσω καν.

Ήταν 19 και βγαίναμε για πάνω από 5 χρόνια μέχρι που το έμαθε η οικογένεια του και μας ανάγκασε να χωρίσουμε. Η μητέρα του τον έδιωξε από το σπίτι και προσπάθησε να με καταστρέψει επαγγελματικά. Ήθελε να πείσει τους άλλους ότι ήμουν επαγγελματίας συνοδός, παρά να αποδεχτεί ότι με τον γιό της ήμασταν ερωτευμένοι.

Αρκετοί άνθρωποι με ρωτάνε πως καταφέρνω να ξεπερνώ τους χωρισμούς, με τους νεότερους άντρες που υπήρξαν στη ζωή μου. Ποτέ δεν αναζήτησα κάποιον, δεν βγαίνω έξω σε μπάρ, οπότε με τα χρόνια τους περισσότερους από αυτούς, τους γνώριζα στο γυμναστήριο. Μιλούσαμε, κάναμε μαζί γυμναστική, πηγαίναμε για καφέ και από εκεί και πέρα τα πράγματα προχωρούσαν μόνα τους.

Επίσης ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ και να αποκτήσω παιδιά και άλλαξα το επάγγελμα μου αρκετές φορές. Νομίζω ότι η αναμελιά που έχει ο χαρακτήρας μου, έπαιξε ρόλο. Επίσης στα 40 και στα 50 μου είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 20 μου.

Φυσικά δεν θεωρούν όλοι οι μικρότεροι άντρες ελκυστική μια μεγαλύτερη γυναίκα. Είναι μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα αντρών.

Οι μικρότεροι άντρες που έβγαινα ήταν ιδιαίτερα έξυπνοι και αρκετά συναισθηματικοί. Διψούσαν για κάποια που θα κέντριζε την περιέργεια τους, κάποια που θα μπορούσε να τους διδάξει πράγματα. Οι γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους άντρες κάνουν υποχωρήσεις.

Πηγή: singlewoman

Διαβάστε Επίσης

Επιλεγμένα άρθρα