Η πρώην γυναίκα μου, κάλεσε την αστυνομία στον γάμο μου επειδή η κόρη μας ήταν παρανυφάκι

Διαβάζω τη σελίδα σας εδώ και λίγο καιρο και τώρα που πήρα την επιμέλεια της κόρης μου, αποφάσισα να μιλήσω για όσα τράβηξα.

Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε το 2013 με φασαρίες, εξώδικα και αλλαγή κλειδαριάς όταν αποφάσισε μέσα σε μια νύχτα να με πετάξει έξω και να ζήσει τον έρωτά της.

Ήταν σαν να με έριξες από τον 7ο όροφο, δεν έτρωγα και δεν κοιμόμουν, μεγαλύτερ βάσανο δε, ήταν ο αποχωρισμός από την κορούλα μου, μόλις λίγων μηνών τότε.

Ζητούσε παράλογα πράγματα εξαρχής, κάτι διατροφές του χιλιάρικου για ένα βρέφος το οποίο με πρόσχημα τον θηλασμό δεν με άφηνε να το παίρνω παρά το έβλεπα μια ώρα στο πεζούλι του σπιτιού. Ναι στεκόμουν όρθιος 3 φορές την εβδομάδα εξω από το σπίτι που εγώ είχα εξοπλίσει για να βλέπω το παιδί μου.

Το 2016 και ύστερα από πολλά δικαστήρια όπου ζητούσα αλλαγή στην επικοινωνία εφόσον η ίδια εμπόδιζε την επαφή μου με το παιδί παρ’ όλο που δεν θήλαζε πια, κατάφερα να βλέπω το παιδί στο σπίτι μου και να διανυκτερεύει κιόλας αφου είχα στείλει και το περιπολικό κανα 2 φορές όταν έκανε πως δεν ήταν σπίτι ενώ πήγαινα να πάρω το παιδί και δεν μου άνοιγε.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκανε αυτό δεδομένου ότι εκείνη ερωτεύτηκε άλλον και εκείνη αποφάσισε και τον χωρισμό.

Διαβάστε ακόμα:  Η 21χρονη Γιώτα και οι 4 φίλοι της: “Έκανα την φαντασίωσή μου πραγματικότητα στο νησί”

Το 2017 και ενώ είχαν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, γνωρίζω τη δεύτερη γυναίκα μου, νηπιαγωγός στο επάγγελμα. Περνάει ο καιρός και μόλις κρίνω ότι πρόκειται για σοβαρή και αξιόλογη περιπτωση τη γνωρίζω στη μικρή. Τι το ήθελα; ΠΟΛΕΜΟΣ! Δεν άνοιγε τις πόρτες, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ξεροστάλιαζα έξω από το σχολείο για να τη δω και ούρλιαζε μπροστά σε δασκάλους και γονείς. Βλέπεις ο…έρωτάς της, την είχε παρατήσει και πονούσε τώρα που εγώ έφτιαχνα τη ζωή μου. Ξανά περιπολικά, ξανά ασφαλιστικά, λεφτά να’ χεις να χαλάς στα δικαστήρια.

Το 2018 αποφασίζουμε να παντρευτούμε και διαλέγουμε ημερομηνία που θα είχα εγώ τη μικρή για να είναι παρανυφάκι. Πράγματι μια βδομάδα πριν πάμε τη μικρή να δοκιμάσει το φόρεμά της για τον γαμο, της λέμε ότι θα γίνει παρανυφάκι, πετάει το παιδί από χαρά αλλά της εξηγούμε ότι δεν πρέπει να πει ακόμα τίποτα στη μαμά της, για να μην στενοχωρηθεί και θα της το λέγαμε εμείς μετά.

Δε ξέρω βρε παιδια αν έκανα σωστά αλλά φοβήθηκα ότι θα μας χάλαγε τον γάμο που τον χάλασε τελικά…

Τη μέρα του γάμου μας και ενώ η κόρη μου, δεν έχει πει τίποτα για τον γάμο στη μαμά της, στέκομαι στα σκαλιά της εκκλησίας και έχοντας τη μικρή παρανυφάκι στο πλάι μου, περιμένω τη νύφη κρατώντας την ανθοδέσμη. Την ώρα που έρχεται η νύφη με τον πατέρα της και βγαίνει από το αμάξι, σκάει μύτη περιπολικό από το οποίο βγαίνει μαινόμενη η πρώην γυναίκα μου και ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ! “Δώσε τώρα το παιδί που το έκανες παρανυφακι χωρίς την άδειά μου” ωρυόταν μπροστά σε 200 καλεσμένους. Η νύφη πάγωσε, όλοι παγώσαμε, το κοριτσάκι μου να κλαίει και να φωνάζει “Μαμά άσε με, άσε με δεν θέλω να έρθω, θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου” ούρλιαζε και εκείνη το τράβαγε.

“Σας παρακαλώ κυρία μου ηρεμήστε” της έλεγε ο αστυνομικός ο οποίος ήρθε προς το μέρος μου. “Μας συγχωρείτε αλλά εχουμε εντολή να σας πάρουμε στο τμήμα. Επειδή όμως σεβόμαστε τη στιγμή σας παρακαλώ ελάτε μετά τον γαμο”. Τελικά το πήρε το παιδί η πρώην γυναίκα μου δεν το άφησε στον γάμο, η νύφη με πλησίασε ουδιασμένη, απορώ πως δεν έφυγε να με αφήσει την ίδια στιγμή και μουδιασμένοι όλοι χειροκρότησαν.

Διαβάστε ακόμα:  Απίστευτο! Πρώην μοντέλο έκανε μήνυση στον 80άρη σύντροφο της επειδή «απαιτούσε σ.3.ξ έως και 10 φορές την ημέρα»

Ο γάμος έγινε αλλά φυσικά με όλα αυτά δεν τον χαρήκαμε. Ούτε το μυστήριο χαρήκαμε ούτε το γλέντι ούτε να χορέψουμε είχαμε κέφι, ήμασταν με κατι μούτρα μέχρι κάτω. Στο τέλος της βραδιάς πήγαμε μαζί στο τμήμα όπου μου είχε κάνει μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης (επειδή πήγα το παιδί στον γάμο μου, χωρίς την άδειά της) αλλά εγώ δεν μπορούσα να της κάνω μήνυση γιατί αν την έπαιρναν μέσα ποιος θα κοιτούησε το παιδί; Δεν έμαθα ποτέ ποιος της το είπε…

Τελικά στο σήμερα: Το παιδί ήρθε μαζί μου αφού ζήτησα την επιμέλεια και η δικαστής ζήτησε να ακούσει τη μικρή που της είπε πως θέλει να έρθει μαζί μου. Πλέον έχω και ένα κοριτσάκι με τη νέα σύζυγό μου. Η πρώην γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε και το παιδί μας το παίρνει σπάνια τηλέφωνο, της έχει θυμώσει που διάλεξε να μείνει μαζί μου. Έκανε κι άλλο παιδάκι αλλά δεν αφήνει την κόρη μας να το δει για αντίποινα και πρόσφατα πήρε ξανά διαζύγιο και απ ότι έμαθα δεν αφήνει ούτε τον νέο σύζυγο να βλέπει το παιδί τους.

Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ. Κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν κακό στους άλλους και να ταίζουν τον εγωισμό τους.

Διαβάστε ακόμα:  «Δεν βγαiνω ραντεβοú με άντρες που δεν έχουν εξαψńφιο μισθó» – Η εξομολόγnση γuναίκας που ψάχνει τον ιδανıκό σúντροφο

Σας ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε.

Κώστας

Διαβάστε Επίσης

Επιλεγμένα άρθρα