Προσθήκη στα αγαπημένα
ΥΛΙΚΑ
3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλ. (90γρ.) φιστίκια Αιγίνης1 συσκευασία (250γρ.) αλατισμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου2/3 φλ. ζάχαρη άχνη3 κουταλιές ροδόσταγμα Αγρού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ, αναμιγνύετε το αλεύρι και τα φιστίκια Αιγίνης.Στον κάδο του μίξερ, βάζετε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα κρεμώδες μίγμα. Χαμηλώνετε την ταχύτητα, προσθέτετε το ροδόσταγμα και σιγά – σιγά το μίγμα αλευριού. Φτιάχνετε μία μπάλα με τη ζύμη, την καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο…
Κάνε το πρώτο σχόλιο