Σάλος: Η θειά νοίκιαζε γκαρσονιέρες για να παίρνει μάτι τα φοιτητοζεύγαρα

Σάλος: Το “έγκλημα” ήταν οργανωμένο… Σου λέει ποιος το κάνει πιο συχνά; Ποιος είναι σε ντουζένια; Αυτούς θα διαλέξω

Έτσι και έγινε. Νοίκιαζε τα διαμερίσματα σε φοιτητές και στηνόταν στη μπαλκονόπορτα για να παίρνει μάτι τις προσωπικές στιγμές των νέων.

Σχετικές καταγγελίες δεν άργησαν να έρθουν…

Φοιτητές κατήγγειλαν 68χρονη σπιτονοικοκυρά σε πόλη της Ηπείρου ότι τους «έπαιρνε μάτι» στα διαμερίσματα που τους νοίκιαζε.

Σάλος: Η θειά νοίκιαζε γκαρσονιέρες για να παίρνει μάτι τα φοιτητοζεύγαρα
Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία με την καταγγελία για μια 68χρονη γυναίκα, που φέρεται να νοικιάζει τις γκαρσονιέρες τής μόνο σε νεαρούς φοιτητές, και αργά το βραδύ τους παρακολουθεί κρυφά από τις μπαλκονόπορτες για να τους παίρνει μάτι.

Διαβάστε ακόμα:  Ο Θεός είναι ο καλύτερος γιατρός, και η Προσευχή το καλύτερο φάρμακο

Η 68χρονη που είναι παντρεμένη και ζει με τον 80χρονο σύζυγο της φέρεται πως έχει αναπτύξει περίεργες συμπεριφορές.

Τα δωμάτια και το σπίτι της 68χρονης είναι δίπλα και μοιράζονται την ίδια αυλή.

Όπως δηλώνουν οι φοιτητές, η σπιτονοικοκυρά σχεδόν κάθε βράδυ στήνεται στις μπαλκονόπορτες και περιμένει πότε θα γδυθούν.

Μάλιστα ένας από τους φοιτητές δηλώνει ότι, ένα βράδυ μετά τις 11 που ήταν με το εσώρουχο του, του χτύπησε το κουδούνι με την πρόφαση να του ζητήσει τα χρήματα από τα κοινόχρηστα.

Η 68χρονη σπιτονοικοκυρά φέρεται ότι δεν ξεκόλλαγε από το σπίτι του φοιτητή, γιατί σκοπός της ήταν να γνωρίσει και τους φίλους του που βρίσκονταν εκεί.

Διαβάστε ακόμα:  Κυρία με Κ κεφαλαίο η Νατάσα Παζαΐτη: Η ιατρıκή σε μεγάλn ηλıκία, ο καρκίνoς & η συγνώμη στα δiδυμα παιδιά της

Διαβάστε Επίσης

Επιλεγμένα άρθρα