Προσθήκη στα αγαπημένα
Το ψάρι περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά με κυρίαρχα τα Ω-3 λιπαρά. Τα Ω-3 λιπαρά σχετίζονται με πλήθος ευεργετικών αποτελεσμάτων στο καρδιαγγειακό, στο ανοσοποιητικό, αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό. Οι πιο σημαντικές μορφές των ωμέγα-3 είναι το EPA και το DHA.
Ένα από τα ψάρια με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Ω-3 λιπαρά είναι και ο σολομός.
Την ίδια ώρα ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το οποίο λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το γεγονός της συσσώρευσης βαρέων μετάλλων ιδιαίτερα στα…
Κάνε το πρώτο σχόλιο