Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 3/3 ο Μένιος Φουρθιώτης, στη Θεσσαλονίκη. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έξω από το ξενοδοχείο Hyatt, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Μένιος Φουρθιώτης εξέδωσε δελτίο Τύπου για την επιστροφή του στο Open το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Στην διάψευση προχώρησε το ίδιο το κανάλι, μετά τη σχετική ανακοίνωση του παρουσιαστή.

Το Open ανέφερε ότι τα δελτία Τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του προγράμματος «δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος». Προειδοποίησε μάλιστα ότι θα κινηθεί άμεσα νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Φουρθιώτη).

Διαβάστε ακόμα:  Γιώργος Αλκαίος: «Γνώρισα τη μητέρα μου στα 16! Έχω τρία αδέρφια που την θεωρούν μαμά κι εγώ όχι» – Η σπάνια εξομολόγηση για το δύσκολο διαζύγιο των γονιών του

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φουρθιώτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη σε βάρος του για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας χθες (2/3) το απόγευμα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να εμφάνισε ως συνέντευξη σε blog του μια προσωπική συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Nίκου Κοκλώνη.

 

Διαβάστε Επίσης

Επιλεγμένα άρθρα