Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Η περιήγηση στο Newsing.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς.

  1. Το σύνολο του περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, λογότυπα, κλπ) του ιστότοπου διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση.
  2. To Newsing.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών και την για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, παροχή λειτουργιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανάλυση των δεδομένων επισκεπτών μας. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο Newsing.gr δηλώνετε ότι αποδέχεστε την χρήση των cookies.
  3. Το Newsing.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου προσώπου, οργανισμού ή εταιρείας που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του (κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα ή βίντεο).
  4. Στο περιεχόμενο του Newsing.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το Newsing.gr και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
  5. Το Newsing.gr δεν παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας οποιοδήποτε είδους για τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του. Ιδιαίτερα, δεν εγγυώμαστε ότι τα τυχόν αρχεία (έγγραφα, εικόνες, ηχητικά, βίντεο, σενάρια εντολών κοκ), που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στα άρθρα μας ή ως παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, είναι ελεγμένα για ιούς υπολογιστών ή πάσης φύσης κακόβουλο λογισμικό. Είναι αποκλειστικά ευθύνη των επισκεπτών να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από τέτοιου είδους κακόβουλα λογισμικά. Το Newsing.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε χρήστης από ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα.
  6. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του ιστότοπου, αλλά δεν εγγυώμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία του, ούτε αποδεχόμαστε ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.
  7. Στο Newsing.gr προβάλλονται διαφημίσεις από τρίτους οργανισμούς και διαφημιστικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές ειναι αποκλειστικά υπεύθυνες για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού. Το Newsing.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων, περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε λαθών, παραλείψεων ή ανακριβειών ενδέχεται να υπάρχουν σε αυτές.
  8. Όσον αφορά την επιλογή των φωτογραφιών, γίνεται κάθε προσπάθεια για τη μη χρησιμοποίηση εικαστικών που απαιτούν άδεια χρήσης και ουδέποτε χρησιμοποιούνται για οικονομικό όφελος ή ως καλλιτεχνική ανάρτηση παρά μόνον για άρθρα άλλων κατηγοριών. Αν για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι κάποια φωτογραφία απαιτεί δικαιώματα χρήσης, ενημερώστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα ενώ παράλληλα αν το επιθυμείτε θα αναφερθεί και ο δημιουργός.
  9. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο