Μους σοκολάτας | Απλές και νόστιμες συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα
ΥΛΙΚΑ

Για την γκανάς:

2/3 φλ. (135 γρ.) κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

¼ φλ. (60 γρ.) κρέμα γάλακτος

ελάχιστο αλάτι

2 κάψουλες καφέ espresso HAUSBRANDT GOURMET

1 κουταλιά κονιάκ

1 κουταλιά (20 γρ.) ανάλατο βούτυρο

Για τη σαντιγί:

1 φλ. (250 γρ.) κρέμα γάλακτος παγωμένη

2 κουταλιές ζάχαρη άχνη

1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα:

φράουλες

σαντιγί

ΕKTEΛΕΣΗ

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε 1 φλιτζάνι νερό και το βάζετε στη φωτιά να βράσει. Σε ένα γυάλινο μπολ, βάζετε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Κάνε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.