
Προσθήκη στα αγαπημένα
ΥΛΙΚΑ
Για την γκανάς:
2/3 φλ. (135 γρ.) κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη
¼ φλ. (60 γρ.) κρέμα γάλακτος
ελάχιστο αλάτι
2 κάψουλες καφέ espresso HAUSBRANDT GOURMET
1 κουταλιά κονιάκ
1 κουταλιά (20 γρ.) ανάλατο βούτυρο
Για τη σαντιγί:
1 φλ. (250 γρ.) κρέμα γάλακτος παγωμένη
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα:
φράουλες
σαντιγί
ΕKTEΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε 1 φλιτζάνι νερό και το βάζετε στη φωτιά να βράσει. Σε ένα γυάλινο μπολ, βάζετε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και το…
Κάνε το πρώτο σχόλιο