Τεράστια ανατροπή για το Δημήτρη Κόκοτα, έγινε γνωστό για τον τραγουδιστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος για παραπάνω από δύο εβδομάδες δίνει τη μάχη του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, «συμπληρώνεται σήμερα 15η μέρα, αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος. Δεν είναι κάτι που θα φανεί, μια θεαματική βελτίωση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό. Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα νοσοκομειακά μικρόβια, όταν ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Οι γιατροί προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να τον αποσωληνώσουν και να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ. Η αγωνία των γιατρών είναι να μην υπάρξει νευρολογική βλάβη».

Διαβάστε Επίσης

Επιλεγμένα άρθρα